Velkommen til skistativ.no

 

Bakgrunn:

Etter å ha levd med ski stablet i garasje og på hytte i mange år, med det resultat at skiene stadig veltes og ender opp i en haug, bestemte jeg meg for å finne en varig løsning på problemet.  Løsningen ble etter å ha trålet markedet for en enkel løsning, uten å finne noe, å lage det selv.

 

Løsningen:

Skistativet ble laget ut av et plankestykke med åpninger til skiene.  Åpningene ble laget tilstrekkelig trange slik at skiene holder seg selv på plass ved å bruke spennet i skiene.

Det går et par ski i hvert hull og stavene henges over skituppene.  Så enkelt var det, men det var ikke mulig å kjøpe et slikt produkt.  Det gjør vi noe med!

 

Produktet:

Vårt skistativ rydder opp og samler ski og staver inntil veggen.  Skistativet er plassbesparende og sikrer at ski og staver ikke velter og monteres enkelt på vegg i løpet av 2 minutter. XC6 modellen er for inntil 6 langrennski og staver, og takler alt fra racingski til fjellski. XC12 er for inntil 12 ski.

   

 

Materialer:

Våre skistativ er laget av furu i topp kvalitet.  Det er robust og man har muligheten til å male det, slik at det blir visuelt integrert i hus- eller hyttevegg.  Skistativet består av 2 deler og festes på vegg med 3 gjennomgående skruer. 

Skistativet består av to deler, slik at det fungerer på både liggende og stående panel på hus/hytte.

Begge skistativdelene er nødvendig å bruke på stående panel, mens på liggende så er det valgfritt, da man klarer seg uten bakstykket.

 

Har du også lyst til å få orden i skisakene i garasjen eller på hus/hytta, uten å måtte lage en løsning selv?

Bestill et skistativ nå...........

 

Er du fremdeles i tvil?.....se illustrasjonsbilder av skistativet her.

 

Hilsen

 

Rune

Skistativ.no

 

 

Facebook TumbFå 30% rabatt på frakten. Gi oss en "like" på vår facebookside :-)